اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

پلیس نیویورک بعد از به قتل رساندن اعضای خانواده‌اش خودکشی کرد

پلیس نیویورک بعد از به قتل رساندن اعضای خانواده‌اش خودکشی کرد مقامات پلیس آمریکا از پیدا شدن اجساد یک خانواده چهار نفره خبر دادند و اعلام کردند که گروهبان اداره پلیس نیویورک همسر و پسران خود را قبل از اینکه خودکشی کند، به ضرب گلوله کشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ تارنمای شبکه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» گزارش داد: مقامات پلیس آمریکا اعلام کردند که واتسون مورگان ۴۹ ساله که گروهبان اداره پلیس «برانکسویل» در نیویورک است، همسرش اورنلا مورگان ۴۳ ساله و ۲ پسر ۱۰ و ۱۲ ساله خود را قبل از اینکه خودکشی کند، به ضرب گلوله به قتل رسانده است.

بر اساس این گزارش، پس از اینکه واتسون مورگان برای شیفت عصر خود در اداره پلیس برانکسویل حاضر نشد، پلیس جسد آن‌ها را در خانه‌شان در شهر «نیو سیتی» در حومه نیویورک کشف کرد.

اداره پلیس «کلارکتاون» اعلام کرد: «در این مرحله از تحقیقات، به نظر می‌رسد که واتسون همسر و ۲ فرزندش را قبل از اینکه خودکشی کند، کشته است.»

پلیس گفت که هر چهار نفر به ضرب گلوله زخمی شده بودند و یک قبضه اسلحه کمری نیز در محل حادثه کشف شده است.

سازمان آرشیو خشونت‌های مسلحانه (GVA) پیشتر اعلام کرد که در سال ۲۰۲۳ بیش از ۴۲ هزار نفر در آمریکا با سلاح‌ها گرم و سرد جان خود را از دست دادند.

این آمار حاکی است که در آمریکا روزانه تقریبا ۱۱۸ نفر به دلیل خشونت‌های مسلحانه جان خود را از دست داده‌اند. همچنین ۳۵ هزار و ۷۳۷ تن نیز در این تیراندازی‌ها زخمی شده‌اند.

نتایج نظرسنجی موسسه افکارسنجی پیو هم نشان می‌دهد که افزایش خشونت مسلحانه در آمریکا، شهروندان این کشور را به خرید و مالکیت سلاح ترغیب کرده، به نحوی که ۷۲ درصد از مردم به دلیل نگرانی از امنیت و به منظور محافظت از خود اسلحه داشته یا قصد خرید آن را دارند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار